High-End Gear.

Goed gereedschap maakt de vakman. MG-Productions werkt alleen met de allerbeste uitrusting die er in ons vakgebied voor handen is. De WOW factor begint voor ons namelijk al bij het ontwikkelen zelf. Met behulp van de meest geavanceerde technologie maken wij content die je omver blaast.

Production Workflow.

Voor ons een open deur, maar we krijgen vaak de vraag hoe onze workflow eruit ziet. MG-Productions werkt met verschillende power en server backups. Zo zijn we altijd zeker van onze zaak als het gaat om opslag. Wel zo veilig. En eigenlijk heel logisch.

Hollywood Level Camera.

MG-Productions werkt met een RED Camera. RED is leading producent in de wereld van professionele digitale camera. Producties draaien op een RED camera stelt ons in staat om onze opdrachtgevers geavanceerde en revolutionaire beeldkwaliteit te bieden.

Stunning Aerial Captures.

Je kent het wel. Megavette beelden die vanuit een vliegtuig lijken te zijn geschoten. Kunnen we ook! MG-Productions werkt met de meest geavanceerde technologie van DJI. Met behulp van drones schieten we de meest adembenemende beelden. Letterlijk.

Professionele grading.

Met grading bedoelen we het kleuren van je film. Wil je dat deze warm oogt, alsof het zomer is? Of juist zakelijk en koel? Met het Davinci Resolve passen we de kleuren van iedere productie aan op de emotie die de video dient te hebben.

Power Outages

Gigabytes of Footages

Harddrive Replacements

Neem contact met ons op!