Hoe komen we aan onze opdrachten?

30

AUGUSTUS, 2017

Sales blog post!

Om ons bedrijf te laten groeien, en constant nieuwe ervaring op te doen zijn we altijd opzoek naar nieuwe mensen waarmee we samen kunnen werken. 

Op dit moment hebben we het druk, maar om deze drukte continu aan te houden betekent dat ik aan de bak moet. De voornaamste tool die ik gebruik is old school koud bellen. Nee niet in Siberië staan met een telefoon in mijn hand, ik bedoel een bedrijf dat onbekend is bij ons zonder enig eerder contact opbellen. Om koud te bellen heb je een script nodig, hiervoor heb ik 3 versies die ik de komende tijd ga testen: Portfolio, Sales, Passie (hierover in de volgende blog een uitleg!)
 
Ik ga jullie updaten met handige tips en links die ik bekijk om mijn Sales Game on point te houden. Bij deze de eerste:  checkout Jordan Belfort Seminar Straight Line Persuasion https://www.youtube.com/watch?v=chJ4NS-5kNk Leuk weetje: dit is De Dude van Wolf of Wallstreet. Hij legt hier in een 10delig seminar uit hoe je zelfs als broekie de heftigste CEO kunt overtuigen van jou product (mits je product goed is natuurlijk.) 
 
Hierbij laat ik het even. Hou ons in de gaten, subscribe now!

Fotos zijn van onze Instagram account

“The only thing standing between you and your goal is the bullshit story you keep telling yourself as to why you can’t achieve it.”

Daily New Inspirations.

ILLUSTRATION

Van Orton Design

PHOTOGRAPHY

Matthew Jones Currents

INTERIOR DESIGN

YØ DEZEEN – ØFFICE-44