Wat kunnen we voor jou betekenen?

Onze dienstverlening verdelen we in vier heldere categorieën. Strategie, branding & design, content productie en digital development. Deze scope van werkzaamheden en activiteiten stelt ons in staat om de meest waanzinnige producties te ontwikkelen die je doelgroep raken in het hart.

Strategie.

Door stil te staan bij de vraag achter de vraag analyseren we je daadwerkelijke behoefte. Niemand wil immers ‘zo maar een filmpje’. Je wilt er iets mee bereiken. Altijd. We gaan pas aan de slag met filmen als we je doelstelling helder hebben en weten hoe we deze gaan realiseren. Met een productie die je omver blaast.

Content Productie.

Video productie is de kern van onze business. En daar zijn we trots op. Het is de reden van ons bestaan. We staan er mee op, en gaan er mee naar bed. Iedere nieuwe opdracht is er één waarin we onze creativiteit en originaliteit kwijt kunnen. Zonder daarbij het doel uit het oog te verliezen. Wij ademen video.

Digital Development.

Of het nu een commercial is, een website, of een design, anno nu kun je niet meer zonder digital content. Wie zichzelf als merk of bedrijf serieus neemt, investeert in digital content. Het helpt je bouwen aan een ijzersterk imago waar niemand omheen kan. Waar je behoefte ook ligt, wij ontwikkelen alle wensbare digitale content in eigen huis.

Branding & Design.

MG-Productions bouwt aan merken. Dit doen we met grafisch ontwerp en digitale media. Of je nu een lokale superheld bent of een internationaal opererende bekende organisatie, wij vinden dat iedereen een merk kan zijn. En dat ieder merk toegang moet kunnen hebben tot moddervette content. Daarom streven we altijd naar het hoogst haalbare. Wie je ook bent. En waar je ook vandaan komt.

Volledige lijst van diensten.

 

CONTENT STRATEGIE

Ontdekking & Onderzoek
Gebruikerservaring
Positionering

BRANDING & DESIGN

Brand Development & Rebranding
Logo & ID Systemen
Merk Stijlgidsen
Print & Verpakking

DIGITAL DEVELOPMENT

Website Design & Development
Wordpress management
UX/UI
Wire-framing
Prototyping
IOS App
Web App
Android App

CONTENT PRODUCTIE

Script
Copywriting
Storyboarding
Animatie
Motion Graphics
Video Productie
Post Productie & VFX / SFX
Sound Productie

Neem contact met ons op!